Despre Florin auzi numai de bine, este un om îndrăgit de toți cei care îl cunosc, care s-a remarcat mereu prin muncă, decență și bun simț, în tot ce a facut. 

În 2018 Florin a fost diagnosticat cu o tumora neuroendocrină la pancreas. Alături de familie, cei dragi și mânat de dorința de a-i fi alături baiețelului său, Florin a luptat și a reușit să învingă acest diagnostic crunt. În anii care au urmat viața lui și a soției lui părea a intrat pe fagașul normal și timpul era de partea lor. La câteva luni de la venirea pe lume a celui de-al doilea copilaș, când părea viața în sfârșit s-a revanșat cu suficientă fericire și împlinire, Florin ajunge din nou la spital… După mai multe investigații, fără un diagnostic clar și cu dureri din ce în ce mai mari, Florin împreună cu soția ajung de urgență la o clinică din Turcia. Acolo destinul îi lovește din nou, pentru că durerile abdominale pe care le acuzase Florin, ascundeau multiple metastaze la organele interne și salvarea lui a fost o intervenție chirurgicală extrem de complexă și foarte costisitoare: rezecția cutelor stomacale, desecția ganglionară retroperitoneală, splenectomie totală, pancreatectomie subtotală, rezecția și reconstrucția diafragmei, colectomie segmentară, omnentectomie, torsiune omentală.

Alături de cei dragi, Florin și soția lui s-au mobilizat și au reușit să acopere costurile foarte mari ale tratamentelor și intervenției chirurgicale, aproximativ 35.000 euro, care a reprezentat singura speranță pentru tânărul greu încercat. Au luptat enorm și au trecut prin clipe de neimaginat însă nici măcar pentru o secundă nu și-au pierdut speranța…Lupta din ce în ce mai grea a lui Florin pentru a se însănătoși a avut rezultatul dorit, medicii reusind să îndepărteze metastazele. 

Din păcate, lupta nu a luat sfârsit aici, iar pentru a elimina riscurile încă existente, Florin mai are nevoie de încă o intervenție chirurgicală – Ureteroliza, tratamente și îngrijiri medicale de specialitate, ale căror costuri ajung la peste 22.000 de euro, sumă care, în acest moment, este imposibil de suportat pentru familia lui Florin.

Ne dorim să fim alături de Florin și venim către voi, prieteni, cunoscuti si straini, pentru a-i fi sprijin în lupta pentru viață!  Ne dorim ca el să poată continua să lupte și să fie alături de copiii săi, iar pentru asta are nevoie de sprijinul nostru.

Orice sumă, cât de mică, este importantă și poate ajuta extrem de mult!

Donațiile se pot face direct în contul familiei:

Nume Titular: FLORIN BURLACU
IBAN: RO47BTRLRONCRT0249913103
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22

IBAN:RO51BTRLEURCRT0249913101

Moneda: EURO

BT Pay: 0741190262

Dacă există persoane juridice care doresc îl ajute pe Florin prin sponsorizări – care pot fi deduse din impozitele pe care compania le plătește către stat, Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Nehoiu sprijină cu toate resursele acest demers. Va stăm la dispoziție cu informațiile și suportul necesar.
Detalii: https://adcnehoiu.org/susține/persoana-juridica/

Pentru detalii cu privire la completarea contractelor de sponsorizare si procesul de deducere a impozitului pe profit (persoane juridice): 0742377372.

Diagnostic și tratament:


Costuri îngrijiri medicale și intervenție chirurgicală: